Yritys

yritys insinööritoimisto jouni suoranta insto-suoranta jämerä rakennussuunnittelu suunnittelu valvonta

Insinööritoimisto Suoranta Oy on pientalosuunnitteluun ja -rakentamiseen erikoistunut yritys, joka on perustettu vuonna 2013. Yrityksen kotipaikka on Kangasala ja päätoimialueena Pirkanmaan kunnat (Akaa, Hämeenkyrö, Ikaalinen, Juupajoki, Kangasala, Kihniö, Lempäälä, Mänttä-Vilppula, Nokia, Orivesi, Parkano, Pirkkala, Punkalaidun, Pälkäne, Ruovesi, Sastamala, Tampere, Urjala, Valkeakoski, Vesilahti, Virrat, Ylöjärvi), mutta palvelemme asiakkaita tarpeen mukaan myös muualta Suomesta. Asiakkaitamme ovat pääasiassa omakotirakentajat, remontoijat sekä rakennusalan yritykset.

Yrityksemme tarjoaa asiakkailleen ammattitaitoista sekä luotettavaa rakennusteknistä palvelua. Palveluitamme ovat muun muassa: rakennussuunnittelu sis. arkkitehtisuunnittelu (ARK) ja rakennesuunnittelu (RAK), vastaava työnjohtaja- ja rakennustyön valvoja-palvelu, pääsuunnittelija- ja projektinjohto-palvelu ja rakennuspiirustusten tulostuspalvelu. Vahvuutemme on monipuolinen osaaminen sekä kattavat ja toisiinsa liittyvät palvelut. Meille asiakastyytyväisyys on tärkeää ja jokainen projekti yhtä arvokas.

yritys insinööritoimisto jouni suoranta insto-suoranta jämerä rakennussuunnittelu suunnittelu valvonta

2 years ago
Kuvat henkilön Insinööritoimisto Suoranta Oy julkaisusta

Tässä tilannepäivitystä käynnissä olevista kohteista.

Pälkäneellä hirsihuvilan runko nousee vauhdilla. Siunulassa Sunhouse-kohde on ulkoa valmis, ja sisällä tasoite- ja maalaustyöt menossa. Valkeakosken rajalla olevan omakotitalon laajennus säältä suojassa. Mäyrävuoren talousrakennus loppusuoralla, ja Kortesuon talousrakennus maarakennuksen osalta valmis.

www.insto-suoranta.fi

jouni.suoranta (at) insto-suoranta.fi
olli-pekka.lehto (at) insto-suoranta.fi

044 - 721 9973 / ... See more

2 years ago
Kuvat henkilön Insinööritoimisto Suoranta Oy julkaisusta

Ohessa kuvapäivitystä viikon tarkastuskäynneiltä. Suinulassa vapaa-ajanasunto alkaa olla ulkopäin valmis ja sisätyötkin hyvällä mallilla. Saarikylissä Honka-hirsihuvilatyömaalla tällä viikolla saatiin sokkelit valmiiksi ja täytöissäkin päästiin jo hyvään alkuun.

Vuodelle 2018 on hakusessa vielä muutama valvottava kohde Kangasala, Tampere, Orivesi ja Pälkäne ympäristössä. Valvottavista kohteista niin kuin suunnittelustakin teemme aina kirjallisen tarjouksen ja ... See more

2 years ago

Uutena palveluna tarjoamme energiatodistukset kaikkiin uudisrakennuksiin (erilliset pientalot, rivitalot, asuinkerrostalot sekä toimisto- ja liikerakennukset). Energiatodistusten laatijana toimii pätevöitynyt energiatodistuksen laatija (LVI-ins. AMK).

Kysy Olli-Pekalta lisätietoja.

www.insto-suoranta.fi
olli-pekka.lehto (at) insto-suoranta.fi
045 - 134 6344 / Olli-Pekka Lehto

2 years ago

Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta!

Kiitos kaikille asiakkaille ja yhteistyökumppaneille kuluneesta vuodesta. Perinteisten joulukorttien ja muiden muistamisten sijaan päätimme tänä jouluna tehdä lahjoituksen Brother Chistmas ry-yhditykselle, jonka tavoitteena on auttaa Suomessa vähäosaisia ihmisiä ja edesauttaa heitä toteuttamaan unelmiaan.

www.facebook.com/Brotherchristmashki/
www.brotherchristmas.fi

2 years ago
Kuvat henkilön Insinööritoimisto Suoranta Oy julkaisusta

Vaikka Joulu olevalla kolkuttaa, niin käynnissä olevilla työmailla rakennustöitä painetaan silti täysillä. Tässä tilannepäivitystä tämän päivän työmaakäynneiltä.

Pälkäneen vapaa-ajan asuntokohteessa valettiin tänään aamusta anturat. Kortekummun talousrakennuksella muurattiin viimeisiä harkkoja ja Valkeakosken rajalla sijaitsevalla asuinrakennuksella laajennuksella täytöt tehtynä, ja sokkelista ja vanhan osan rungosta tehtiin tarkistusmittaukset kattotuolien tilausta ... See more

2 years ago

Yrityksen toiminnassa muutoksia.

Yhtiömuoto tulee muuttumaan vuodenvaihteen aikana toiminimestä osakeyhtiöksi, ja yrityksen nimi muuttuu Insinööritoimisto Suoranta Oy:ksi (y. 2871757-2).

Olli-Pekka Lehto on tullut mukaan yritykseen, ja tämän muutoksen ansiosta pystymme jatkossa tarjoamaan asiakkaillemme monia uusia palveluita sekä entistäkin laajempia palvelukokonaisuuksia. Olli-Pekalla on vahva kokemus ja osaaminen erityisesti projektinhallinnassa ja projetinvetämisestä ... See more

2 years ago
Rakennushanke tarvitsee nyt kosteudenhallintaselvityksen - Rakennusmaailma

Kannattaa tutustua myös Kuivaketju10 - toimintamalliin osoitteessa: www.kuivaketju10.fi

Kuivaketju10 on rakennusprosessin kosteudenhallinnan toimintamalli, jolla vähennetään kosteusvaurioiden riskiä rakennuksen koko elinkaaren ajan. Kosteusriskien hallinta perustuu ketjuun, jossa riskit torjutaan rakennusprosessin kaikissa vaiheissa ja torjunnan onnistuminen todennetaan luotettavalla tavalla.

www: www.insto-suoranta.fi
email: jouni.suoranta (at) insto-suoranta.fi
gsm: 044 - 721 ... See more

Vuoden alusta luvanvaraisella rakennushankkeella on oltava kosteudenhallintaselvitys ja nimetyt, kosteudenhallinnasta vastaavat henkilöt.

2 years ago
Kuvat henkilön Insinööritoimisto Suoranta Oy julkaisusta

Tänään ollut tähän asti hyvin työmaapainoitteinen päivä.

Ruokatunnin lomassa käytiin mm. tekemässä TD-Talot Oy:lle betonilattian kosteusmittaus heidän kohteessa Vehmaisissa.TD-Talojen kanssa sovittiin yhteystyöstä jo keväällä, kun he halusivat kohteisiinsa säännöllisen betonilattioiden kosteusmittausseurannan osana rakennustyömaiden muuta kosteudenhallintaa. Tällä järjestelyllä haluttiin varmistaa mm. betonilaatan riittävä kuivuminen sekä oikea pinnoitettavuus ... See more

2 years ago
Kuvat henkilön Insinööritoimisto Suoranta Oy julkaisusta

Ohessa kuvapäivitystä eiliseltä tarkastuskäynniltä Suinulasta.

Tämän kohteen ARK-suunnittelun on tehnyt SunHouse arkkitehdit Inga ja Kalle Oikari. Ja me hoidimme rakennesuunnittelun sekä toteutuksen valvonnan.

Kangasalan ja Valkeakosken rajalla käynnistyi viime viikon lopulla omakotitalon laajennus, Pälkäneellä Saarikylissä Kontio vapaa-ajan asunnon maanrakennustyöt edistyneet ja Kangasalan Kortekummussa käynnistellään talousrakennuksen rakennustöitä Näppärä ja Kätevä ... See more

2 years ago
Kuvat henkilön Insinööritoimisto Suoranta Oy julkaisusta

Suinulassa vapaa-ajan asunnon rakennustyöt edistyneet taas parin viikon aikana hienosti. Runko ulkoa tuulensuojalla ja rimoilla sekä sisäpuolelta eristetty ja ilmansulkupaperi asennettuna.

Tarkastuskäynnillä työmaalla oli parhaillaan käynnissä yläpohjan eristys sekä jäte- ja harmaavesijärjestelmien asennustyöt. Ensiviikolle on aikataulutettu lattiavaluvalmistelut ja valu.

Tähän niin kuin muihin valvottaviin kohteisiin toimitamme Vaisalan tuoreeseen betoniin asennettavat ... See more

« 4 of 5 »