Suunnittelu

Tarjoamme asiakkaillemme muun muassa omakotitalojen, pari- ja rivitalojen, vapaa-ajan rakennusten sekä talousrakennusten ammattitaitoista ja luotettavaa arkkitehtisuunnittelu- ja rakennesuunnittelu-palvelua. Meillä on kokemusta niin puu-, kevytsora-, kevytbetoni-, betoni-, tiili- kuin teräsrakennesuunnittelusta. Erityisosaamistamme on erityisesti kevytbetoniharkkorakenteet ja -rakennukset, joiden suunnittelusta, valvonnasta ja rakentamisesta meillä on vuosien kokemus. Asiakkaitamme ovat pääasiassa omakotirakentajat, remontoijat sekä rakennusalan yritykset. Rakennussuunnittelua teemme koko Suomen alueella.

suunnittelu insinööritoimisto jouni suoranta insto-suoranta

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous suunnittelupalveluista jo tänään.

Toimistomme käytössämme on tehokkaat ja erityisesti suunnittelutyöhön tarkoitetut tietokoneet sekä oheislaitteet sekä uusimmat rakennusalan suunnittelu- ja laskentaohjelmistot. ARK- ja RAK-suunnittelussa käytämme Graphisoftin Archicad-, CADS House Pro sekä SketchUp Pro-ohjelmistoja ja mitoituksen apuna käytettävät laskentaohjelmat uusien ovat EUROCODEn mukaisia mitoitusohjelmistoja (JIGI, Finnwood ja Pupax). Näiden lisäksi toimistollamme löytyy kattava määrä rakennusosakohtaisia mitoitusohjelmia, RT- ja RATU-kortistot sekä muuta rakennusalan kirjallisuutta suunnittelun tueksi.

Rakennussuunnittelu tehdään poikkeuksetta CAD-suunnitteluna ja 3D-tietomallipohjaisesti, mikä tehostaa suunnitteluprosessia ja varmistaa laadukkaan sekä kustannustehokkaan lopputuloksen. Koska suunniteltavat rakennukset voivat olla hyvinkin monimutkaisia, niin tietomallennuksen avulla saamme esitettyä hankalimmat kohdat selkeinä havainnekuvina asiakkaille. Suunnitelmien visuaalisuus helpottaa rakennuksen ja sen yksityiskohtien hahmottamista piirustuksista. Tietomallista saadaan lisäksi työkohteesta myös paljon hyödyllistä muuta informaatiota kuten määrätietoa sekä kustannus- ja energialaskelmia.

suunnittelu insinööritoimisto jouni suoranta insto-suorantaMeillä teetät myös työkohteesi piirustuksista laadukkaat ja mittatarkat rakennuspiirustustulosteet. Rakennussuunnittelun lisäksi tarjoamme asiakkaille myös pääsuunnittelija-palvelua. Kysy meiltä myös asuin-, vapaa-ajan- ja talousrakennusten valmismalleja.

Rakennussuunnittelun hinta määräytyy tapauskohtaisesti työtehtävän vaativuusasteen ja laajuuden mukaan. Suunnittelua tarjotaan joko kiinteään kokonaishintaan tai tuntiveloitusperustein tehtäväksi. Kiinteähintaisia tarjouksia käytetään kohteissa joissa työmäärä, sisältö ja laajuus ovat riittävällä tarkkuudella määriteltävissä. Kun olemme saaneet asiakkaalta tarvittavat lähtötiedot, laadimme kohteesta kirjallisen tarjouksen. Tarjouksen johtaessa tilaukseen, laaditaan tarkka kirjallinen sopimus jonka molemmat osapuolet allekirjoittavat. Tuntiveloitusperustein tehtävälle työlle annamme aina työtuntiarvion. Rakennussuunnittelu laskutetaan valmiusasteen mukaan sovitun maksuerätaulukon tai tuntikirjanpidon pohjalta.

Meiltä saat nopeasti arvion suunnittelun kustannuksista ja tarvittaessa maksuttoman tapaamiskäynnin.