Valvonta

Jokaisessa luvanvaraisessa rakennustyössä tulee olla rakennusvalvontaviranomaisen hyväksymä vastaava työnjohtaja, joka on palkattava viimeistään rakennustöiden alkaessa. Vastaava työnjohtaja eli mestari vastaa ja huolehtii siitä, että hanke toteutetaan rakennusteknisesti oikein. Hän toimii rakennuttajan neuvonantajana rakentamiseen ja rakennusmateriaaleihin liittyvissä kysymyksissä sekä vastaa viranomaisiin päin rakennushankkeen määräysten- ja luvanmukaisuudesta. Vastaavan työnjohtajan tulee pitää huolta muun muassa siitä, että tarpeelliset suunnitelmat ovat olemassa ja että työt tehdään niiden ja luvan mukaisesti.

valvonta vastaava työnjohtaja valvoja insinööritoimisto jouni suoranta insto-suoranta

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous vastaavan työnjohtajan tai rakennustyön valvojan-palvelusta jo tänään.

Jos vastaava työnjohtaja on urakoitsijan edustaja, tulisi rakennushankkeeseen ryhtyvän harkita erillisen rakennustyön valvojan palkkaamista rakentajan etua valvomaan.

Tarvittaessa tarjoamme asiakkaillemme myös projektinjohto-palvelua, jolloin hoidamme tai avustamme rakennushankkeeseen ryhtyvää myös esimerkiksi kustannuslaskennassa, tarjouspyynnöissä, määrälaskennassa, materiaalihankinnoissa, sopimuksissa urakoitsijoiden kanssa sekä aikataulutuksessa. Kysy myös lämpökuvaus-, kosteusmittaus- sekä rakennusmittaus-palveluita.

valvonta vastaava työnjohtaja valvoja insinööritoimisto jouni suoranta insto-suorantaVastaavan työnjohtajan ja rakennustyön valvojan palkkio määräytyy tapauskohtaisesti työtehtävän vaativuusasteen, keston ja laajuuden mukaan. Palvelua tarjotaan kiinteään kokonaishintaan, kun tehtävän työmäärä, sisältö ja laajuus ovat riittävällä tarkkuudella määriteltävissä. Kun olemme saaneet asiakkaalta tarvittavat lähtötiedot, laadimme kohteesta kirjallisen tarjouksen. Tarjouksen johtaessa tilaukseen, laaditaan tarkka kirjallinen sopimus jonka molemmat osapuolet allekirjoittavat. Vastaavan työnjohtajan tai rakennustyön valvojan palkkio laskutetaan sovitun maksuerätaulukon tai tuntikirjanpidon pohjalta. Kilometrikorvaus on 0,70 € / km. Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %.

Meiltä saat nopeasti arvion kustannuksista ja tarvittaessa maksuttoman tapaamiskäynnin.